Onze docenten

Monique Hooft, eigenaresse. Monique geeft les op donderdagavond

Monique: “Yoga? Niets voor mij! Zweverige, geitenwollensokken shizzle. Een vooroordeel? Ik dacht het niet… Na mijn eerste yogales was ik genezen. Nooit, maar dan ook nooit meer! Tenminste dat dacht ik…

Inmiddels een paar jaar verder, een aantal jaartjes ouder en na meerdere yoga-opleidingen raad ik yoga aan iedereen aan. Om deze reden ben ik ook in 2018 gestart met Y-yoga. 

Ik vind het belangrijk, dat iedereen lekker in zijn of haar lichaam zit. Yoga kan hierbij helpen. Mijn lessen zijn gefocust op mind-muscle connectie, weten hoe jouw lichaam werkt en leren wat jouw lichaam nodig heeft.

Zie ik je binnenkort in mijn les?”

Vera Carbaat. Vera geeft les op woensdagochtend.

Vera geeft Okido Yoga. Ruim 10 jaar geleden begon zij haar studie naar deze unieke integratie van verschillende vormen van Indiase yoga, Yin-Yang filosofie, Taoïsme, Boeddhisme, Indiase en Chinese geneeskunde en Japanse vechtkunsten.

Vera werd gegrepen door deze yoga-stijl omdat hij iedere keer anders is. Dat betekent dat haar lessen ook iedere keer anders zijn. Je doet bewegingen en houdingen alleen en soms ook met z’n tweeën. De ene keer heel actief en dynamisch, een andere keer heel rustig en statisch. Eigenlijk net als het Leven zelf. Tijdens haar lessen kun je af en toe ook Japanse drukpunten verwachten om je gezondheid te bevorderen.

Haar motto is “niet forceren, niet verspillen, maar rustig doorgaan met een grote glimlach”.

Interesse om aan te sluiten bij een les? Neem contact met ons op!